Home Zanimljivosti HOME.TV: Novi filmski, glazbeni, dokumentarni sadržaji; prvi u BiH – DOKU TV...

HOME.TV: Novi filmski, glazbeni, dokumentarni sadržaji; prvi u BiH – DOKU TV odabrao Đelo Hadžiselimović

SHARE

HT ERONET nastavlja s atraktivnim ponudama koje će korisnicima HOME.TV usluge osigurati najveći i najbolji izbor programskih sadržaja na tržištu – filmskih, dokumentarnih, glazbenih i zabavnih, uz najbolju sliku i ostale pogodnosti koje jamče jedinstven televizijski doživljaj.

Tako su 1. ožujka korisnicima HOME.TV usluge na raspolaganju novi sadržaji u okviru Osnovnog i Pink paketa kanala, točnije – ovi paketi bit će obogaćeni sa sedam novih kanala.

Osnovni paket od 1. ožujka donosi tri nova filmska kanala –  M1 Film, M1 Gold i M1 Family, jedan dokumentarni – DOKU TV odabrao Đelo Hadžiselimović te jedan glazbeni – Klape i tambure TV.

M1 Film produkcijski je i sadržajno visokokvalitetan cjelodnevni program, u potpunosti titlovan na hrvatski jezik, s kvalitetnim filmovima za široku publiku, filmovima iz europske i azijske kinematografije, animiranim i igranim filmovima za djecu te nagrađivanim dokumentarcima. M1 Gold produkcijski je i sadržajno visokokvalitetan program također titlovan na hrvatski, koji nam otkriva svijet premium naslova, nagrađivanih i filmova novije produkcije. M1 Family  produkcijski je i sadržajno visokokvalitetan program, također titlovan na hrvatski jezik, a donosi popularne i nagrađivane igrane i animirane serijale.

DOKU TV odabrao Đelo Hadžiselimović – prvi je hrvatski dokumentarni kanal, pod palicom poznatog televizijskog urednika Đele Hadžiselimovića. Kanal donosi najkvalitetnije filmove dokumentarnog žanra: brojne putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, a bavi se i avanturama, lifestyleom, slavnim i poznatim osobama, najaktualnijim događajima i mnogobrojnim ostalim temama. Klape i tambure TV –  novi je televizijski program na kojemu svakoga dana možete uživati u najvećim klapskim i tamburaškim hitovima iz dalmatinske i slavonske glazbene škrinjice.

U sklopu Pink paketa kanala, korisnici HOME.TV-a moći će se nasmijati i zabaviti uz HA HA (verbalne komedije, domaće i strane stand up zvijezde, kratke zabavne forme, skečevi i sitcomi) i LOL program (neverbalni humor, pantomima, gegovi, mimika i smiješne situacije, prilagođen svim uzrastima pa i najmlađim članovima obitelji).

Lansiranjem novih programa s ciljem osvježavanja sadržajnog dijela novim i ekskluzivnim sadržajima u HOME.TV ponudi, prestajemo s reemitiranjem kanala: TV 1000, Diva i Sci Fi unutar Osnovnog paketa HOME.TV usluge i HOME.TV TO GO usluge.

Eventualno propuštene TV sadržaje  na kanalima M1 Film, M1 Gold, M1 Family i DOKU TV odabrao Đelo Hadžiselimović možete gledati unatrag ili ih snimiti, a ovi se kanali nalaze i unutar HOME.TV TO GO usluge.