Home Zanimljivosti Pretili model nosi odjeću broja 5XL, ima 200 kilograma i mlati novce...

Pretili model nosi odjeću broja 5XL, ima 200 kilograma i mlati novce od modelinga

SHARE

Prije dvije godine bio je tek običan momak s običnim poslom, koji živi u Bostonu. Život mu se okreno naglavačke kada je dobio ponudu za gostovanje na Tjednu mode u New Yorku gdje je u ulozi plus-size manekena nosio odjeću jedne modne marke namijenjene korpulentnim muškarcima.

Plus-size model iz Bostona nosi odjeću broja 5XL, ima gotovo 200 kilograma, i preko 7 000 pratitelja na Instagramu.
“Na prvu loptu ponuda je bila odvratna”, ispričao je novinarima Arcadio, danas uspješan plus-size model, koji nije mogao vjerovati kako ga s njegovom kilažom netko želi angažirati za modni posao. Ipak, odlučio je prihvatiti ponudu znajući kako nema što izgubiti.

Od svojega je debija na pisti 30-godišnji Arcadio odradio nekolicinu modnih snimanja i showova zaboravivši na izgled zbog kojega je ranije bio jako sramežljiv.

“Nisam bio zadovoljan sobom u djetinjstvu ni u ranim 20-ima. Ali kada sam vidio da se ljudima sviđaju ženski plus-size modeli, inspiriralo me da i sam postanem model. Želim reći ljudima kako je OK da vole modu i da se mogu baviti čime god žele, bez obzira na svoje kilograme”, kaže Arcadio, koji na svom Instagram profilu objavljuje neobrađene fotografije nastojeći ohrabriti ostale muškarce da prihvate svoj izgled i budu ponosni na ono što jesu.