Home Zanimljivosti Ovo nije još jedna priča o uhljebima u državi i nezaposlenosti

Ovo nije još jedna priča o uhljebima u državi i nezaposlenosti

SHARE

Znate što je gore od same činjenice da kada završite fakultet i ne možete pronaći posao u svojoj struci?

Predati se i ležati doma na tuđoj grbači. Realno, gledajući situaciju u društvu takvo nešto je na svakom koraku. S toga se doista iznenadite kada mladi ljudi imaju dovoljno ambicija i samopozudanja da uđu u svoj vlastiti biznis, još po mogućnosti da je to ono što zaista vole, sreći nema kraja.

Davno sam upoznala jednu djevojku koja je išla samnom na fakultet, radila je dok je studirala, borila se da omogući sebi knjige, stan i sve potrebno za jedan normalan život. Imala je potencijala da postane veliki radnik, a veliki čovjek je svakako. Tu kombinaciju kada složite, samo vam je svemir granica.

Na najpopularnijoj društvenoj mreži naišla sam na novi profil naziva “Mirror with style” zaintrigiralo me što bi sad to moglo biti, tako zanimljivog naziva.

Uđem na profil i doživim oduševljenje. Zamislite ogledala ukrašena cvijećem, školjkama, dekoracije za vjenčanje, personalizirani pokloni za rođendane i još mnogo toga.

Poznato je da cvijećem možete ispričati najljepše priče i iskazati svoje najdublje osjećaje. Darivanje cvijeća pokreće sve ono što je dobro i plemenito, zagrijava naša srca ljubavlju prema prirodi, ljudima i otkriva nam svu ljepotu života.

Ali ako niste prevelik ljubitelj cvijeća imate u ponudi i sve to ukrašeno školjkama. Da vam čitavu godinu predstavljaju ljepotu mora i ljeta.

Još sve to po pristupačnim cijenama, pa sreći nema kraja.

Dobro smo istražili taj profil, profil djevojke iz prvog dijela teksta, koja je magistrica struke i nije uspjela pronaći posao u svojoj struci.

Uz sve to je i majka prekrasnog malog dječaka.

Zato mladi moji ljudi, nema izgovora, vjeru u sebe i dogoditi će se nešto lijepo.

Inspiracija i nada neka bude svim ljudima koji nemaju vjere u sebe.

A u našoj galeriji možete pogledati što nam to sve nudi.

AUTOR:Valentina Miličević | prvi.tv

Posted by Mirror With Style on Mittwoch, 24. Januar 2018