Home Zanimljivosti Prezervativi iz Kine premali za stanovnike pogodite koje države?

Prezervativi iz Kine premali za stanovnike pogodite koje države?

SHARE

Ministar zdravlja Zimbabwea navodno se požalio da su prezervativi napravljeni u Kini previše mali za njegove građane.

David Parirenyatwa koji je govorio na konferenciji o HIV-u u Harareu prošle sedmice osvrnuo se na kondome koje proizvodi Kina.

“Južnoafrički region ima najveću stopu zaraženih HIV-om i mi smo jako posvećeni promociji zaštite“, rekao je na konfereciji.

“Mladi već znaju koje kondome najviše vole, ali mi ih ne proizvodimo. Uvozimo iz Kine, a mnogi muškarci se žale da su previše mali“

On se obavezao da će se ubuduće fokusirati na to da se za tržište Zimbabwea obezbjede prezervativi koji odgovaraju veličini polnog organa muških stanovnika ove zemlje.

Zhao Chuan, izvršni direktor kompanije Beijing Daxiang and His Friends, koja se bavi proizvonjom kondoma rekao je bi kompanija mogla da počne da pravi veće prezervative.

“Zbog različitih zahtjeva korisnika kao što su muškarci u Zimbabweu, mi imamo mogućnost i obavezu da poboljšamo proizvod. Pravimo prve pripreme za neophodna istraživanja“, rekao je on.

Posljednji rezultati ankete iz 2015. godine pokazuju da je veličina penisa muškarca iz Zimbabwea 15,4 cm, dok je kod prosječnog Kineza to 10cm, piše news24.com