Home Zanimljivosti Mlada ekonomistica Katarina Lovrić: Tko je ljepotica koja je osvojila srce ambicioznog...

Mlada ekonomistica Katarina Lovrić: Tko je ljepotica koja je osvojila srce ambicioznog poduzetnika Mate Rimca

SHARE
U vezi su već otprilike tri godine i ne kriju da su sretni i zaljubljeni. Mate Rimac, inovator i osnivač Rimac automobila i mlada ekonomistica Katarina Lovrić i ove su se godine zajedno pojavili na salonu automobila u Ženevi, gdje je on predstavio nove modele svojih električnih automobila

Predstavljen je Concept Two, novi električni hiperautomobil Rimac automobila, jedan od najbržih električnih automobila na svijetu, a predstavljanje ove ‘zvijeri’ ponosno su najavili violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić.

 

Svoj ponos zbog novog poslovnog pothvata pritom nije krila ni lijepa Katarina, inače diplomirana ekonomistica koja se školovala na smjeru marketinga na Visokoj poslovnoj školi s pravom javnosti u Zagrebu te svojim znanjem svakodnevno doprinosi tvrtki Rimac automobili.

Javnost je ovu brinetu prodornih plavih očiju prvi put imala prilike vidjeti u ožujku prošle godine također u Ženevi. Atraktivna Katarina inače dolazi iz Livna, a sudeći prema njezinim fotografijama na Instagramu, velika je zaljubljenica u putovanja, životinje i modu.

Tako se prije dva mjeseca pohvalila svojim avanturama po Meksiku, u kojem je uživala na rajskim plažama, u egzotičnom voću i netaknutoj prirodi. Rimčeva djevojka također ne krije koliko je bliska i povezana s obitelji i sa svoje dvije sestre i mlađim bratom, s kojima unatoč udaljenosti često održava kontakt.