Home Šport Urnebesna zabuna: Bivši igrač Arsenala isključen zbog prezimena!’Kako se zoveš? ŠTA. Pa...

Urnebesna zabuna: Bivši igrač Arsenala isključen zbog prezimena!’Kako se zoveš? ŠTA. Pa kako se zoveš? ŠTA!? Neš ti mene zaje***, evo ti crveni!’

SHARE
Nesporazum je nastao jer je igrač konstantno ponavljao Watt, Watt, Watt – što se u engleskom jeziku izgovara isto kao i pitanje ‘what?’

Bivši igrač Arsenala je u utorak dobio vjerojatno jedan od najbizarnijih crvenih kartona ikad. Komična situacija se dogodila tijekom niželigaške utakmice Hemel Hempsteada i East Thurrocka u Engleskoj, a sudac je Sancheza Watta isključio zbog – prezimena.

Da, dobro ste pročitali! Ne, nema glavni sudac ništa protiv Wattove obitelji nego je jednostavno pogrešno razumio čitavu situaciju i mislio je da ga bivši mladi engleski reprezentativac zafrkava.

Što se zapravo dogodilo? Watt je dobio žuti karton zbog napucavanja lopte, a sudac mu je prišao i pitao ga kako se zove jer mu je na dresu pisao samo broj. Igrač koji je četiri godine proveo u Arsenalu mu je rekao svoje prezime. To se ponovilo tri puta. Nesporazum je nastao jer je igrač konstantno ponavljao Watt, Watt, Watt – što se u engleskom jeziku izgovara isto kao i pitanje ‘what?’.