Home Društvo Okrenula je život za 180° i u samo godinu dana postala filmska...

Okrenula je život za 180° i u samo godinu dana postala filmska ljepotica

SHARE

“Neka vas kroz početni pakao nosi misao u što ćete se pretvoriti za samo nekoliko mjeseci”, poručila je djevojka koja je u godinu dana izgubila 60 kilograma.

Josephine Desgrand, 17-godišnjakinja iz Queenslanda u Australiji, odlučila je prije godinu dana napraviti totalni zaokret u životu i riješiti se prekomjernih kilograma. Da je u naumu itekako uspjela, svjedoče brojne fotografije na Instagramu, dok gole činjenice ukazuju da je u navedenom razdoblju izgubila čak 60 kg.

Desgrand je donedavno težila 122 kilograma, ali i napokon promijenila prehranu, što joj je pomoglo da se praktički prepolovi.

“U potpunosti sam odbacila šećer i smanjila unos ugljikohidrata”, istaknula je djevojka, pa poručila da je u šećeru bio ključ:

“Nisam mogla vjerovati koliko sam ga u sebe unosila i u kojoj ga sve hrani ima. Nije baš bilo lako upustiti se u taj ‘razvod’, prva dva tjedna bila su paklena, ali sam se zainatila i dočekala trenutak kada mi je daleko zdravija prehrana naprosto prešla u naviku.”

Osim što je Desgrand napravila veliku uslugu svom organizmu, gubitak kilograma pomogao je i njezinoj psihi te joj je u međuvremenu silno naraslo sampouzdanje.

Pogledajte u nastavku njezine fotografije, a ako od nje želite čuti još poneki koristan savjet, svakako svratite na njezin YouTube kanal.