Home Crna kronika ‘Papirna diverzija’ na Široki Brijeg: Ne možete vi očistiti koliko mi možemo...

‘Papirna diverzija’ na Široki Brijeg: Ne možete vi očistiti koliko mi možemo isprljati’

SHARE

Jutros je na više mjesta Široki Brijeg osvanuo zatrpan i onečišćen namjerno prosutim papirima. Naime, građani dojavljuju da je širokobriješka obilaznica od Klanca do skretnice za Mepas puna odbačenih ili bolje reći bačenih papira koji stvaraju ružnu sliku i kvari dojam putnika koji prometuju tom cestom.

Zvali smo ‘Čistoću’ kako bi saznali o čemu se radi, javio se ravnatelj poduzeća Zoran Slišković koji nam je rekao i potvrdio da je netko noćas izveo papirnu ‘diverziju’ na Široki.

-Bačeni su papiri na žalost i na ulazu pred mrtvačnicu u Klancu ali i duž cijele obilaznice. Naši radnici su prije dva dana upravo očistili cijeli prostor uz obilaznicu i sakupili 25 velikih veća odbačenog smeća, no očigledno to se nekome nije svidjelo pa je iz obijesti prosuo toliko papira kako bi opet bilo nečisto- rekao je novinaru ABCportala ravnatelj JKP Čistoća.


Je li u pitanju nekakva poruka radnicima Čistoće u smislu ‘ne možete vi očistiti koliko mi možemo isprljati’ ili je u pitanju čista obijest i nekultura pojedinca ili više njih nije ni bitno ali je ovakvo nešto za svaku osudu.

papiri-baceni-2.jpg