Home Gospodarstvo Djelovanje Udbe danas: Destabilizirajte hrvatski sport, bh. Hrvate raselite, najtvrđi su orah…

Djelovanje Udbe danas: Destabilizirajte hrvatski sport, bh. Hrvate raselite, najtvrđi su orah…

SHARE
Zloglasna “Uprava državne bezbednosti”, koliko god je se neki trudili otjerati u ropotarnicu povijesti djeluje i danas, a pod nevidljivom krinkom jača je nego ikada.

Portal Grude.com razgovarao je sa zaposlenikom u sektoru sigurnosti u RH koji je detaljno analizirao djelovanje Udbe kroz parasustave danas. Tvrdi da razlike nema ni u RH ni u BiH. Udbaške metode koriste se sustavno. – Da se razumijemo naziv Udba je ispao iz upotrebe, ali se koriste neki drugi nazivi pod kojima ova organizacija djeluje. Cilj je srušiti najveće hrvatske svetinje, od crkve do sporta, s tim da su u tim strukturama njihovi ljudi itekako jaki. Cilj je rušiti iznutra – govori nam. Kao primjer ističe reprezentaciju Hrvatske u nogometu. – Pogledajte što posljednjih dana rade Luki Modriću. Organizatori destabilizacije hrvatskog naroda prepoznali su opasnost u mogućnosti da Hrvatska ode do kraja na Svjetskom prvenstvu. Kada jedna država ostvari jedan globalni sportski uspjeh to joj daje dugoročnu stabilnost. Važno je poljuljati te poluge. Organizatori takvog kaosa, financijski jaki jer imaju svoje strane sponzore, sve će učiniti da Hrvatska ne ostvari uspjeh. Preko sudova će masakrirati kapetana Modrića do onog trenutka dok ga potpuno ne obeshrabre da on odustane od projekta Hrvatske nogometne reprezentacije. U tome će pomoći i njihovi mediji, a u tome segmentu su posebno jaki – tvrdi nam.

Poseban trn u oku su im Hrvati u BiH. – Narod prohrvatski koji njeguje europske civilizacijske vrijednosti, koji je okrenut iskonskom kršćanstvu. To njima ne treba. Svjesni su da su bh. Hrvati tvrd orah i da ih se mora bilo kako slomiti. Infiltriraju se u političke i crkvene redove i preko tih institucija izravno kreiraju kaos. Dugo godina se već to radi, ali narod je ostao dosljedan. No, svjesni su oni bili da to neće dugo biti tako. Stoga je razrađen plan za iseljavanjem Hrvata. Ponovno, preko svojih medija, osobito preko portala koje financiraju udruge čije je podrijetlo novca poznato, ali teško istražiti, mora se stvarati slika o blagodatima zapadnih zemalja, pričaju se antibiblijske priče gdje doslovno kuće, automobile i mobitele zapada predstavljaju kao raj. Sve o čemu pričam je projekt koji traje od kada su Hrvati postali slobodni. Svjesni su ti destabilizatori da su puno puta polomili zube na Hrvatima i sada ne žele ništa prepustiti slučaju, no kada se ovakve stvari znaju i narod će manje nasjedati na njihove podvale preko svojih kanala – tvrdi izvor iz sigurnosnog sektora RH.