Home Šport Trener HRK Međugorje Dragan Ćavar: Pozivam navijače iz cijelog Brotnja i Hercegovine...

Trener HRK Međugorje Dragan Ćavar: Pozivam navijače iz cijelog Brotnja i Hercegovine da nam u derbiju budu osmi igrač!

SHARE

Rukometaše Međugorja sutra na domaćem parketu u okviru 16. kola Prve lige Federacije-jug očekuje veliki derbi, gdje im u goste dolazi odlična momčad MRK Sloga iz Uskoplja, koja s Borcem i Travnikom dijeli prvo mjesto, te je u velikoj borbi za ulazak u Premijer ligu BiH.

S druge strane momčad HRK Međugorja bazirana na mlade igrače drži sredinu ljestvice. Trener Međugorja Dragan Ćavar kaže kako sutra očekuje jako tešku utakmicu u GSD u Čitluku.

-Očekuje nas teška utakmica s kvalitetnim protivnikom, koji pretendira na prvo mjesto i ulazak u Premier ligu, u društvo najboljih. Momčad Sloge popunjena je kvalitetno na svakoj poziciji u ekipi, počevši od vanjske linije, do krila, ali i vratara.

Kakvo je stanje u momčadi Međugorja?

-Stanje u našoj momčadi je zadovoljavajuće, osim izostanka Marija Pehara, svi igrači će biti na raspolaganju za ovaj derbi. Dečki su spremni da još jednom pokažu kvalitetu koju neosporno imaju, i nastave niz pobjeda na domaćem terenu. Nastojat ćemo još jednom dokazati da u našoj dvorani nitko nije favorit protiv nas i da će se svi morati dobro “oznojiti” da bi eventualno ostvarili pozitivan rezultat.

Momčad Sloge u Čitluku će pratiti i oko stotinjak navijača koji će bodriti svoju momčad.

-Tako je. Očekuje se da će naši gosti biti praćeni velikim brojem svojih navijača. Stoga i ja pozivam naše navijače iz cjelog Brotnja i Hercegovine da dođu u što većem broju da nam budu osmi igrač i daju podrsku našoj mladoj ekipi da uz njihovu pomoć ostvarimo još jednu važnu pobjedu, a mi obećajemo da ćemo borbenošću, htjenjem i kvalitetom pokazati da se kod nas igra jako dobar rukomet, zaključio je za Hercu trener HRK Međugorje Dragan Ćavar.