Home Crna kronika Poznat identitet troje poginulih u stravičnoj prometnoj nesreći na cesti Šuica-Livno: Momak...

Poznat identitet troje poginulih u stravičnoj prometnoj nesreći na cesti Šuica-Livno: Momak iz Tomislavgrada i dvojica nastanjena u Makarskoj

SHARE

Dana, 10.03.2018 godine u 20,10 sati dogodila se prometna nezgoda na magistarlnom putnom pravcu Livnu – Šujica, na prijevoju Borova Glava, u kojoj su tri osobe smrtno stradale, jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozljede, dok je na vozilima učinjena veća materijalna šteta, stoji u priopćenju MUPa Hercegbosanske županije kojeg prenosi hip.ba.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, MUP-a K 10 i Kantonalni tužitelj K 10, te tom prilikom utvrdili da su u prometnoj nezgodi sudjelovali, A.T. rođen 1994 godine u Tomislavgradu upravljajući motornim vozilom marke “BMW” reg. oznaka E31 T 197, navedeni je tom prilikom smrtno stradao i M.D. rođen 1982 godine u Makarskoj, RH, upravljajući motornim vozilom marke “VW Polo” reg.oznaka ŠI 285 FG, isti je smrtno stradao, suputnik u motornom vozilu marke “Polo” M.M. rođen 1989 godine u Bugojnu, nastanjen u Makarskoj, smrtno  stradao, dok je suvozač u istom motornom vozilu M.M. rođen 1966 godine u Bugojnu, nastanjen u Makarskoj, zadobio teže tjelesne ozljede, te je zadržan u Županijskoj bolnici u Livnu na daljnjem liječenju.

Tijela smrtno staradalih prevezena su u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija, daljnji operativni rad je u tijeku.