Home Zanimljivosti Poslala svoju fotku u haljini na krivi broj, ovakvu reakciju nije očekivala

Poslala svoju fotku u haljini na krivi broj, ovakvu reakciju nije očekivala

SHARE
‘Vjerujem da je ova poruka namijenjena nekome drugome. Moja žena nije kod kuće’, stoji u poruci koja je oduševila mnoge.

Mnogi od nas, kada isprobavamo odjeću u kabini, volimo čuti drugo mišljenje kako nam nešto stoji. To je učinila i djevojka Syd koja se fotografirala u haljini i išla poslati fotografije prijateljici. No, umjesto njoj poslala ih je na krivi broj i dobila odgovor koji nije očekivala.

Iako bi većina djevojci odgovorila samo da je poslala poruku na krivi broj, Syd je dobila pohvalu za haljinu i savjet da se odluči za kupnju. Naime, poruku je dobio Tony Wood, agent za nekretnine i otac šestero djece iz Tennesseeja.

‘Vjerujem da je ova poruka namijenjena nekome drugome. Moja žena nije kod kuće pa ne mogu dobiti njezino mišljenje, ali djeca i ja mislimo da izgledaš nevjerojatno u haljini. Definitivno bi tu trebala izabrati’, napisao joj je Tony i uz poruku priložio fotografiju svojih petero djece koja su pokazala palac gore.

Ovu zabavnu prepisku na Twitteru je objavila prijateljica od Syd, Mandi Miller, i priča je brzo postala hit na društvenim mrežama. ‘Činilo mi se da bi savjet djece bio bolji od savjeta sredovječnog debelog ćelavca’, izjavio je Tony, prenosi News.com.au. No, priča tu nije stala.

Doznalo se zašto na fotografiji koju je Tony poslao Syd nema njegovog šestog djeteta, 4-godišnjeg Kaizlera. On je bio u bolnici sa svojom majkom, na liječenju od leukemije.

Za njega je prije dvije godine pokrenuta kampanja za prikupljanje novca za liječenje, a nakon njegovog odgovora djevojci koji je oduševio mnoge, svi su pohrlili donirati novac. Do sada je prikupljeno preko 11 tisuća dolara (prije toga su bili na oko tri tisuće dolara), a iznos još raste uz brojne poruke podrške.