Home Društvo Čestitamo: Naša TV slavi drugi rođendan VIDEO

Čestitamo: Naša TV slavi drugi rođendan VIDEO

SHARE

Naša TV obilježila je dvije godine emitiranja programa. Gotovo cijela redakcija je samo nakratko stala s radom i zabavila se u studiju prisjetivši se trenutaka kroz ove dvije godine. Nisu bili svi na okupu jer su dvije trudnice na porodiljnom, a neke ekipe su bile na terenu jer program ne smije stati.

Naša TV je jedina komercijalna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.

“Kroz dvije godine smo pokazali da možemo stati rame uz rame i velikim medijskim kućama u Bosni i Hercegovini, posebno onima komercijalnog karaktera s višegodišnjim radom i iskustvom, i to možemo zahvaliti našem kadru, odnosno našim mladim ljudima u novinarskom, produkcijskom i menadžerskom dijelu. Ono čime se ponosimo je objektivnost koja nas krasi kroz ove dvije godine i mogućnost da s malim brojem zaposlenih možemo odgovoriti na želje i potpore gledatelja diljem Hercegovine, ali i cijele BiH”, kazala je u prigodnom obraćanju direktorica Naše TV Marija Živković.

Mario Vrankić postao je glavnim urednikom Naše TV prije dva i pol mjeseca, te je pokrenuo ambicioznu programsku shemu.

“Svakim danom postajemo sve respektabilniji medij, kao jedina komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini na hrvatskom jeziku. Imamo mali broj uposlenih s obzirom na produkciju. Imamo 22 stalno uposlenih, i 10-tak suradnika, a proizvodimo 16 različitih emisija tjedno. Velika produkcija za raspoloživi kadar i novinarski i tehnički, i mogu reći da radimo na rubu naših kapaciteta. U posljednje vrijeme bilježimo značajan porast gledanosti, i postajemo relevantan izvor informacije. Mi se trudimo našim gledateljima ponuditi objektivne informacije koje su sagledane iz više kutova”, istaknuo je Vrankić.

Uredništvo Ljubuškog portala čestita kolegama i želi puno uspjeha u novoj radnoj godini.