Home Nekategorizirano Blizanke su se ozbiljno pogledale, no tada je beba u ružičastom napravila...

Blizanke su se ozbiljno pogledale, no tada je beba u ružičastom napravila nešto što je svima rastopilo srce

SHARE

Kada ste brat ili sestra, to znači da imate automatskog najboljeg prijatelja kada god ga trebate. Kroz dobra i loša vremena, imate nekoga tko će biti uz vas, s kime čete otvoreno pričati i tko će vam davati potporu koja vam je potrebna.

No kada ste blizanac, tada imate nekoga s kime imate još snažniju vezu. Upravo to dijele ove dvije sestre, i, na svu sreću, mama i tata su uspjeli snimiti predivan trenutak njihove interakcije.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Iako su stvari sada odlične, Twins UK objašnjava da je kod blizanaca povećana mogućnost za izbijanjem sukoba. Blizanci se često osjećaju kao da se moraju istaknuti i biti „onaj bolji“ u tom paru i da se neprestano moraju boriti za svoj identitet.

Zato je vrlo važno da roditelji pozorno prate takvo ponašanje i omoguće blizancima prilike da pronađu vlastite interese. Ako imaju mogućnost da se izraze neovisno o svom bratu/sestri tada je manja mogućnost da će imati osjećaj kao da se moraju dokazivati i istaknuti.

Na svu sreću, ove su dvije bebe premlade kako bi osjećale bilo kakvu potrebu za dokazivanjem. I, na svu sreću, preslatke su za gledati.

Mama i tata su uhvatili Merle i Stijin usred stvaranja njihovog vlastitog jezika. Ove su dvije djevojčice brbljale jedna drugoj u najslađem razgovoru koji ćete ikada čuti.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nije neobično da blizanci razviju svoj jezik. Taj se fenomen naziva kriptofazija i vrlo je zanimljiv.

Blizanci često stvaraju svoj jezik jer provode puno vremena zajedno i razvijaju se u isto vrijeme i istim tempom. Imitiraju i potiču jedno drugo.

Pogledajte ovaj presladak razgovor u priloženom videu. Ovo je definitivno početak života u ljubavi i prijateljstvu.

Ove će dvije bebe biti doživotni i najbolji prijatelji. Zaista su blagoslov jedna drugoj.

Jasno je da će biti jedna uz drugu i u dobru i u zlu.

NoviZivot