Home Društvo ‘Već neko vrijeme trpio je strašne bolove’: popularni pjevač završio na hitnoj...

‘Već neko vrijeme trpio je strašne bolove’: popularni pjevač završio na hitnoj operaciji, najavljeni koncerti zasad upitni

SHARE

HDZ-ovo obilježavanje Dana narcisa kao potpore ženama s rakom dojke, koji se održavao na Trgu bana Jelačića u isto vrijeme kad o i prosvjed protiv Istanbulske konvencije, obilježio je i verbalni incident razočaranog glasača HDZ-a, jednog od tisuća razočaranih tom strankom koji su danas bili na prosvjedu protiv politike HDZ-a na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

U masi razočaranih glasača HDZ-a, posebice njihovim stavovima o rodnoj ideologiji i Istanbulskoj konvenciji, televizija N1 je zabilježila jedan incident koji je doživjela europarlamentarka i Dubravka Šuica, koja je dala podršku ratifikaciji Istanbulske konvencije.

Muškarac, koji je sebe predstavio kao glasača HDZ-a uputio je HDZ-ovoj zastupnici u EU parlamentu uvrede zbog odluke HDZ-ovog predsjednika da ratificira Istanbulksu konvenciju i u hrvatsko obrazovanje i zakonodavstvo uvede rodnu ideologiju.

Naime, dok je reporterka televizije N1 razgovarala s Dubravkom Šuicom o projektu kojemu je cilj podizanje svijesti o raku dojke, nepoznati (bivši) glasač HDZ-a je prekinuo razgovor i Šuici dobacio “J. vas onaj koji vas je birao, između ostaloga i ja”.

Video možete pogledati ovdje

Izvor: narod.hr/hr.n1info.com