Home Crna kronika Amerikanac pokušao prodati četverogodišnju kćer pedofilima: “Igrajte se s tatinom curicom”

Amerikanac pokušao prodati četverogodišnju kćer pedofilima: “Igrajte se s tatinom curicom”

SHARE
MUŠKARAC iz Wisconsina objavio je na internetu oglas kojim je pokušao prodati svoju četverogodišnju kćer pedofilima.
Andrew James Turley (30) osuđen je u petak na 60 godina zatvora nakon što ga je porota proglasila krivim za podvođenje djece i maloljetnika, izjavili su tužitelji. Turley je osuđen više od dvije godine nakon što je policija u Houstonu pronašla njegov oglas na Craigslistu s naslovom “Igrajte se s tatinom malom djevojčicom”.
“1000 dolara za dva sata”
Turley je u oglasu svoju tada četverogodišnju kćer opisao kao “mlađu od deset godina” i pokušao dogovoriti sastanak s pedofilom u prepisci s više od 70 emailova. Potencijalnom klijentu napisao je da će “djetetu dati lijek za spavanje te da naplaćuje 1000 dolara za dva sata”. Naveo je da je dijete “premlado za penetraciju, ali sve drugo je ok”.
Turley nije znao da se dopisivao s policajcem i uhićen je 15. studenog 2015. godine u Houstonu, kada se policajac pojavio u stanu gdje je djevojčica živjela s majkom. Službenici su izjavili da je dijete pronađeno golo na krevetu u sobi, a majke nije bilo i navodno nije znala što se događalo.
Pomoćna tužiteljica Stewanna Miskell izjavila je: “Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebao biti zaštitnik, a ne predator.”