Home Društvo Ismijavao lidliće pa ga mama naučila lekciju

Ismijavao lidliće pa ga mama naučila lekciju

SHARE

CIERRA FORNEY iz američke Georgije primijetila je da se njen 13-godišnji sin u posljednje vrijeme ponaša razmaženo pa smislila genijalan način da tome stane na kraj.

“Počeo se ponašati kao da je iznad toga da kupuje u supermarketu i počeo podrugljivo komentirati drugu djecu koja su nosila odjeću iz trgovina polovnom odjećom”, objasnila je ona.

Budući da joj se to nije svidjelo, odlučila ga je naučiti lekciju.

“Danas sam ga poslala da sa 120 kuna iz vlastitog džeparca kupi odjeću koju će taj tjedan nositi u školu. Ono što uspije kupiti, to će i nositi. Nije bio baš sretan, malo je plakao, ali ja sam uvjerena da će se za 15 godina kroz smijeh sjetiti toga”, rekla je Cierra.

“Želim naučiti svoju djecu da novac nije sve. Ako želiš ponižavati druge ljude zbog toga gdje kupuju odjeću, onda ćeš i sam kupovati odjeću tamo”, zaključila je ona.

Objava u kojoj je opisala što se dogodilo u kratkom je roku podijeljena gotovo 260 tisuća puta, a mnogi su se u komentarima složili s njom.

“Ponosna sam na tebe. Više roditelja bi trebalo činiti ovakve stvari. Iskreno vjerujem da bi djeca trebala nositi uniforme u školu kako bi svi bili jednaki, a i za roditelje bi bilo jeftinije”, “Ovo će mladića naučiti karakteru, poniznosti i suosjećanju”, “Bravo, odlična lekcija”, bili su samo neki od komentara.