Home Društvo Pronađena nestala Zadranka koja se odrekla novca

Pronađena nestala Zadranka koja se odrekla novca

SHARE

 

Zadranka Martina Knežević (31) nestala je 25. ožujka. Udaljila se s adrese u Zagrebu, nakon čega joj se izgubio svaki trag. U petak ju je u Zagrebu pronašao član obitelji, potvrđeno je u petak iz PU Zagrebačke portalu Zadarski.hr.

Zagrebačka policija objavila je potragu za 31-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević, navodeći da se sa svoje zagrebačke adrese na Trešnjevci udaljila u nepoznatom pravcu 25. ožujka, od kada joj se gubi svaki trag.

Martinin nestanak prijavili su članovi obitelji 27. ožujka, no u četvrtak o tome nisu htjeli ništa reći.

Ne želim to komentirati, to je sve, rekla je Martinina sestra.

Nekadašnja šefica marketinga Turisthotela u Zadru početkom ožujka se za Korizmu odlučila odreći novca i svega materijalnoga.

Kao “osoba x” pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar, uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi.

Donedavna voditeljica najveće turističke firme u Zadru i predavačica na brojnim edukacijama, seminarima i tribinama, obećala je da će nakon dolaska u Zadar napraviti najveći besplatni tulum u povijesti toga grada, i to na Forumu.