Home Crna kronika Pogledajte video spektakularne pljačke bankomata koja je šokirala Karlovčane

Pogledajte video spektakularne pljačke bankomata koja je šokirala Karlovčane

SHARE

U Karlovcu je nešto prije 3 ujutro u petak raznesen jedan bankomat, ozlijeđenih nije bilo, a na mjestu događaja će se tijekom dana provesti očevid, izvijestila je hrvatska policija.

U Karlovačkoj banci je Zrinka Lukinić potvrdila Hini da je oštećen njihov bankomat. Rekla je da ni oni još ne znaju je li iz bankomata odnesen novac ili nije, jer nemaju pristup bankomatu sve dok se ne obavi očevid i dok se ne obavi istraga.

“Još ne znamo ništa, osim da je bila eksplozija i da je na bankomatu nastala šteta. Ne znamo ni koliko je oštećen bankomat, odnosno je li uništen, te su naprave jako skupe. Ne radi se tu ni o kakvoj ozbiljnoj prijetnji banci. Iako se nama to sada prvi put dogodilo, smatramo to uobičajenim pokušajem pljačke s podmetanjem eksploziva, a koliko su kriminalci u tome uspjeli tek trebamo saznati,” rekla je Lukinić.

Policija je izvijestila da su u 2,39 sati zaprimili dojavu građana o jakoj eksploziji.

Mjesto događaja u gradskoj četvrti Dubovac je čuvano i ograđeno policijskim trakama, ali se vidi da su djelovi bankomata razneseni uokolo i da je oštećen i ulaz u prodajni prostor tehničke robe tvrtke Feroterm, gdje se bankomat nalazi. To je mjesto vrlo blizu Policijske uprave, gdje je smješten Centar 192, i blizu Policijske postaje Karlovac.

“Jako se čulo, puknulo je pa sam izašla van vidjeti o čemu se radi. Lopove nisam vidjela, čuo se alarm, a brzo je došla i policija”, ispričala je za KAportal jedna od stanarki u kući preko puta Feroterma te dodala: “To su neki maheri”.

Na Facebooku zaštitarske tvrtke CDS – Bond objavljen je i dramatičan video na kojem se vidi cijela operacija tijekom koje su razbojnici raznijeli bankomat.