Home Šport Uvjerljiva pobjeda rukometaša Izviđača

Uvjerljiva pobjeda rukometaša Izviđača

SHARE

Rukometaši Izviđača Central osiguranja zabilježili su sigurnu i uvjerljivu pobjedu, 30:20, protiv Dervente u okviru 19.kola Premier lige.

Dok se momčadi još nisu ni uigrale gosti su poveli, prvo na samom početku 0:1, a u 7.minuti bilo je 1:3. Tada su na krilima Davida Mandića krenuli skauti i serijom 7:0 u 17.minuti poveli 8:3. Do odmora domaćini su povećali svoju prednost na sedam golova, bilo je 15:8.

U prvih desetak minuta nastavka skauti su prelomili utakmicu i u 39. minuti riješili sve dvojbe, ako ih je uopće bilo, poveli su s deset golova razlike, 22:12. Do kraja susreta momčadi su se izmjenjivale u serijama od po dva-tri gola, a završilo je na plus deset, 30:20.

David Mandić s devet postignutih golova bio je najefikasniji kod Izviđača, a po četiri su dodali Josip Čutura i Marko Vukić. Kod gostiju Slaven Šijaković postigao je šest golova, a po tri Vlado Draganić, Borislav Stanković i Nemanja Ivanović.

Gradska športska dvorana.
Gledatelja 500.
Suci: Alen Kadić i Dino Tursić (Zavidovići).
Delegat: Damir Sobo (B.Luka).

Sedmerci: Izviđač CO 6(6), Derventa 4(4)

Isključenja: Izviđač 8.minuta, Derventa 10.minuta

Izviđač CO – Derventa 30:20 (15:8)

Izviđač CO: Ivanković, Kvesić, Miličević 1, Mišetić 1, Alilović 2, Mandić 9, Marković, Čutura 4, Leković 1, Bubalo, Kaluđerović 2, Grbavac 2, Vukić 4, Pavlak 1, Vučić 3, Rodin. Trener: Silvio Ivandija.

Derventa: Ristić, Škrga, Starčević, Zemunović 1, Sibinčić, Šijaković 6, Draganić 3, Dragičević, Stanković 3, Ivanović 3, Grujičić 2, Milinković, Zekić 2, Alić, Vidaković. Trener: Zoran Dokić.