Home Društvo SKB Mostar čeka vrhunskog stručnjaka Paladina raširenih ruku! Demantirano da je prešao...

SKB Mostar čeka vrhunskog stručnjaka Paladina raširenih ruku! Demantirano da je prešao u privatnu bolnicu u RH

SHARE
Prema zadnjim informacijama, doduše neslužbenima, prof. dr. Josip Paladino mogao bi “završiti” u mostarskoj bolnici, gdje bi ga očito dočekali raširenih ruku.

Jer, na kraju krajeva, tko ne bi prihvatio takvog mahera, pa čak i kada ne bi operirao, nego samo učio mlade liječnike svemu onome što zna, a zna jako puno, piše Slobodna Dalmacija.

Tako su demantirane tvrdnje da je Paladino postao stalni zaposlenik jedne privatne hrvatske bolnice.

Također, Ante Kvesić je, prema pisanju Večernjeg lista, uputio otvoreni poziv vrhunskom stručnjaku.

– Vrata ove bolnice uvijek su otvorena za Josipa Paladina. Riječ je o vrhunskom stručnjaku koji je mnogo pomogao našoj bolnici, kompletnom sustavu zdravstva na ovim prostorima i naša je želja da operira u SKB-u Mostar – rekao je jučer Kvesić u telefonskom razgovoru za Večernji list BiH.
Dodao je kako još uvijek nije bilo službenih razgovora vezanih uz njegov angažman jer tek se pojavila vijest da mu neće biti produljen ugovor u zagrebačkoj bolnici. – Mi ćemo svakako idućih dana obaviti razgovore i vidjeti mogućnosti da Paladino počne raditi u našoj bolnici. Svakako postoji velika potreba za operacijama koje on svakodnevno obavlja i to bi bila velika stvar za našu zdravstvenu ustanovu. Također, mladi doktori bi uz njega mnogo toga mogli naučiti, a to je dugoročna dobit za sve – zaključio je Kvesić.