Home Društvo Slučajno na Veliki petak osvanule fotografije HDZ-ovog zastupnika koji je protiv ratifikacije...

Slučajno na Veliki petak osvanule fotografije HDZ-ovog zastupnika koji je protiv ratifikacije IK

SHARE

Nakon što je Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade RH, u četvrtak prijetio iz Zadra tvrdeći da će se Istanbulska konvencija ratificirati uvjerljivom potporom većine, zaprijetivši “vidjet ćemo tko će iz HDZ-a biti protiv ratifikacije”, portal net.hr objavio je fotografije HDZ-ovca Franje Lucića iz hotela proglašavajući taj slučaj najvećim seks-skandalom u Hrvatskoj.

Prema medijskim navodima saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić isticao je da glasovati protiv Istanbulske konvencije.

Lucić, koji je sam sebe slikao u hotelu, te je fotografije tijekom godina navodno razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom, navodi net.hr.

Podsjetimo, prošle je jeseni izvanraspravno vijeće osječkog Županijskog suda izvijestilo da će ponovno odlučivati hoće li se protiv HDZ-ovog saborskog zastupnika Franje Lucića ipak provoditi istraga za podmićivanje novinara Drage Hedla, jer je Uskok uložio novu žalbu nakon što je sudac istrage, čije je rješenje već bilo ukinuto i vraćeno na ponovno odlučivanje, još jednom odbacio Uskokov zahtjev da se protiv Lučića pokrene istraga.

Nakon izbijanja afere, Lucić je podnio ostavku na političke dužnosti u HDZ-u, ali ne i na mjesto saborskog zastupnika, kao ni na članstvo u najvećoj hrvatskoj stranci.

Početkom 2018., Lucić izgubio vozačku dozvolu zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz policijskih izvora potvrđeno da je 59-godišnji hrvatski državljanin zaustavljen u mjestu Lužani u kontroli prometa, te da je u krvi imao koncentraciju od 0,6 promila alkohola. Kažnjen je s tisuću kuna i mjesec dana oduzimanja vozačke dozvole, navodi Tportal.

Izvor: narod.hr/net.hr