Home Politika HDZ-ovac u šoku nakon objave eksplicitnih fotografija sa ljubavnicom: ‘Ovo je strašno!...

HDZ-ovac u šoku nakon objave eksplicitnih fotografija sa ljubavnicom: ‘Ovo je strašno! Netko je napravio čistu montažu!’

SHARE

– Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno… – ponavljao je u nevjerici HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić s kojim su novinari telefonski razgovarali nakon što je na portalu Net.hr osvanula serija eksplicitnih fotografija u kojima ga se dovodi u vezu sa seks skandalom s navodnom, neimenovanom ljubavnicom.

– Ovo je krajnje… Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Netko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni tko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da netko može ovako nešto učiniti i stojati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti – gotovo u dahu izgovarao je Lucić, koji je na novinarsko pitanje odgovorio da nema ljubavnicu.

– Naravno da nemam ljubavnicu. Živim normalnim obiteljskim životom. Nemam pojma što je ovo. Tko se s time igra, tko to slaže? Ne mogu doći k sebi. Što se meni još u životu treba dogoditi. Ovo je strašno, ovo je strašno, ovo je strašno… – ponavljao je HDZ-ovac iz Pleternice koji je ustrajao u tvrdnji da fotografije i priča nisu autentični.

– To je netko sve montirao. Tko zna odakle su te slike i kako je montirano – rekao je Lucić. Dodao je i da ne zna što će učiniti.

– Ne znam sam što ću učiniti. Šokiran sam, ali sigurno ću morati poduzeti neke pravne radnje da zaštitim svoju obitelj i sebe od ove bjesomučne hajke – poručio je HDZ-ov zastupnik, protiv kojega je, inače, nedavno podignuta i optužnica zbog prošloljetnog slučaja podmićivanja novinara Telegrama Drage Hedla.

Podsjetimo, ranije je ostao i bez funkcije predsjednika HDZ-a Požeško-slavonske županije koji je raspušten jesenas nakon skandala s obiteljskim nasiljem tamošnjeg župana Alojza Tomaševića, prenosi Jutarnji list.