Home Gospodarstvo RETRO napokon i u Ljubuškom

RETRO napokon i u Ljubuškom

SHARE

Ljubuški uskoro postaje još atraktivniji grad sa sve ozbiljnijom ponudom odjeće i obuće.

RETRO je jedan od vodećih brandova u Bosni i Hercegovini iz ove branše, a novu poslovnicu otvara u hotelu Bigeste, u utorak 3. travnja.

Na dan otvorenja, RETRO daruje svim kupcima -20% na kompletan asortiman iz ponude.

RETRO se u Ljubuškom predstavlja u vidu RETRO CONCEPT SHOP-a gdje u jednom prostoru predstavlja najnovije proljetno/ljetne kolekcije i to žensku ponudu odjeće (iz izbora Kuće Mode Mostar) u kombinaciji sa komplet ponudom obuće, torbi i putnih kofera, za žene i muškarce.

“Iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, kombiniramo poznate i uvodimo nove brandove i stilove da bismo postigli najoptimalniji odnos kvalitete i cijene te da bismo zadovoljili najrazličitije ukuse i potrebe kupaca.

Naši kupci su vrlo dobro prihvatili i RETRO Loyalty karticu, a broj članova je porastao iznad 110000 jer ona čini svaku kupnju povoljnijom od 5 do 10%.

Također želimo podsjetiti i na izvrstan WEBSHOP putem kojeg možete online naručiti kompletan asortiman iz ponude (SHOES, DENIM i HOME), a osigurali smo i besplatnu dostavu za sve”  izjavio je Željko Herceg, izvršni direktor firme BB New Look d.o.o. Mostar.