Home Društvo Kad Hercegovci glasaju: Srednja škola Čapljina trenutno na prvom mjestu u kampanji...

Kad Hercegovci glasaju: Srednja škola Čapljina trenutno na prvom mjestu u kampanji “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE” 2018 – Glasajte i vi za njih

SHARE

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) uz podršku Veleposlanstva Republike Češke, UNDP, GIZ, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, po drugi put u Bosni i Hercegovini organizira dodjelu nagrade “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“ 2018.

Prema prvom presjeku rezultata glasanja u kampanji “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE” 2018 Srednja škola Čapljina je na prvom mjestu.

Pred nama je još 12 dana glasanja i sasvim dovoljno vremena da animirate svoje poznanike i kontakte da glasaju za Čapljinu, piše čapljinski portal Đaka City, koji je uputio i zahvale svim koji su glasali.

Svima vama koji ste glasali veliko hvala! Molim one koji nisu stigli glasati za Srednju školu Čapljinu, glasajte sada na ovaj link:

http://crp.org.ba/

Presjek rezultata glasanja možete pregledati na linku:

http://crp.org.ba/prvi-presjek-rezultata-sampioni-zastite-prirode-2018/

Đaka city