Home Zanimljivosti VIRALNA SNIMKA: Obitelj majmuna se grli jer su opet zajedno

VIRALNA SNIMKA: Obitelj majmuna se grli jer su opet zajedno

SHARE

Mali majmun Pearce iz Južne Afrike bio je ozlijeđen, pa ga je neprofitna organizacija Umsizi Umkomaas Vervet Rescue Centre odvela na liječenje. Umsizi, inače, brine o odraslim i tek rođenim majmunima te napuštenim bebama. Ulove ih, odvedu ih do veterinara i liječe, a čim majmuni prizdrave i narastu (ako se radi o bebama) puštaju ih natrag u divljinu.

Tako su i malenog Pearcea, čim se oporavio, vratili njegovoj obitelji. Netko iz udruge je, srećom, snimio dirljivu scenu kad puštaju majmunčića iz transportera, te on odlazi natrag svojoj obitelji u zagrljaj, doslovno.

PREPOZNALI SU GA ČIM SU GA VIDJELI
Naime, jedan od majmuna, vjerojatno njegova mama, odmah je dotrčao, zgrabio malenog i privukao ga sebi u zagrljaj. Do njih je došao još jedan manji majmun pa su se njih troje tako neko vrijeme grlili.

Oko njih su trčkarali i neki drugi majmuni, a onda im se približio i najveći od svih, za kojeg možemo samo pretpostavljati da je tata, a koji zaštitnički kružio oko njih. Iako je udruga objavila video na svojoj Facebook stranici u prosincu prošle godine, nedavno je postao viralan, piše Telegram.hr.