Home Zanimljivosti Ovako izgleda život kad ti je tata Bill Gates: Kako žive djeca...

Ovako izgleda život kad ti je tata Bill Gates: Kako žive djeca najpoznatijih multimilijardera

SHARE

MNOGI svjetski poznati milijarderi su i roditelji koji svoju djecu odgajaju kao i svi normalni ljudi, samo se nekoliko nula na računu više.

Djeca milijardera u mnogome imaju slično djetinjstvo kao njihovi vršnjaci diljem svijeta, no također su im otvorena mnoga vrata kroz koje obični smrtnici nikad neće proviriti.

Now we're ready !

A post shared by Mark Cuban (@mcuban) on

Američki biznismen Mark Cuban ima troje djece Alexis, Alyssu i Jakea koji na očigled žive u luksuzu koji mnogi njihovi vršnjaci ne mogu ni zamisliti. Voze se privatnim automobilima, ljetuju na luksuznim mjestima, a kad im je dosadno tata ih odvede u Disneyland.

I just want to rolly rolly rolly with a dab of ranch @disneyland

A post shared by Mark Cuban (@mcuban) on

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg ima dvije kćeri Maximu i August. Zuckeberg je prilično posvećen svojoj mladoj obitelji, a u prosincu prošle godine povukao se iz posla kako bi s njima mogao provesti više vremena. Facebook inače dopušta porodiljne za očeve jednako kao i za majke.

新年快乐! Happy New Year!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Elon Musk ima čak petero sinova sa svojom prvom suprugom Justine Wilson. Njihova prva kći, Nevada rođena je mrtva, a nakon toga su putem umjetne oplodnje 2004. dobili blizance Griffina i Xaviera, a dvije godine kasnije trojke Damiena, Saxona i Kaija.

Piggyback rides around the Opera House

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Musk je za svoje klince stvorio tajnu eksperimentalnu školu Ad Astra o kojoj se jako malo zna u javnosti, piše Business Insider.

Milijarder Richard Branson ima dvoje odrasle djece Holly i Sama. Holly je završila medicinsku školu, a zatim počela raditi u očevoj organizaciji.

Iako se odlično snašla u poslovnom svijetu, Holly je imala velikih problema pokušavajući postati majka. Nakon dva spontana pobačaja i dvije propale runde umjetne oplodnje Holly i njen suprug Freddie Andrews su 2014. postali roditelji blizanaca.

Idyllic family bank holiday time.

A post shared by Holly Branson (@holly_branson) on

Holly se, inače, popela na Mount Blanc, trčala maratone, polušala srušiti rekord u jedrenju, a također se predbilježila na put u svemir.

Njen brat Sam je 2013. u “gotovo kraljevskom vjenčanju” oženio svoju suprugu Isabelu, a do sad su dobili troje djece.

Poput svoje sestre radio je za očevu organizaciju, a osnovao je i produkcijsku kompaniju Sundog Pictures.

Bill Gates ima troje djece Jennifer, Roryja i Phoebe.

Njegova najstarija kći Jennifer studira biologiju i namjerava se posvetiti zdravstvu ili socijalnom radu.

Missing my adorable favorite person already. 💗

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on

Jennifer se također bavi jahanjem u kojem osvaja brojne nagrade, a Bill je jednom prilikom kupio čitavu ulicu u Wellingtonu u Floridi kako bi njegova mezimica imala gdje vježbati s konjem. To ga je koštalo 37 milijuna dolara, piše Business Insider.

Njegov sin Rory je nedavno napunio 18 godina, a završio je privatnu školu koju trenutno pohađa i njegova mlađa sestra Phoebe.

Happy #nationalselfieday, everyone! (And thanks, Phoebe, for keeping us young.) #selfieday

A post shared by Melinda Gates (@melindafrenchgates) on

Iako im je otac “težak” preko 90 milijardi dolara, djeca Billa Gatesa naslijedit će samo mali dio tog bogatstva, dok je ostatak namijenjen za dobrotvorne svrhe, piše Index.hr.