Home Šport Gošće predale: Širokobriježanke pregazile osam nogometašica Bosanske Krupe

Gošće predale: Širokobriježanke pregazile osam nogometašica Bosanske Krupe

SHARE

Nogometašice ŽNK Široki Brijeg u nedjelju su u Kampu “Musa-Karačić” na Mostarskom blatu, u sklopu 8. kola 1. lige FBiH za žene, nakon duže zimske pauze dočekale gošće iz Bosanske Krupe.

Susret protiv ŽNK Željezničar 2011 započeo je u 16 sati, a gošće su od početka bile oslabljene jer su na utakmicu došle sa samo 8 nogometašica.

Širokobriježanke su, nošene željom za nova tri boda na domaćem terenu, odlično krenule u susret i već u 5. minuti Nikolina Čerkez zatresla je suparničku mrežu.

Minutu poslije među strijelkinje se upisala i Branka Bagarić, a u 11. minuti i Slavica Glavota.

Pitanje pobjednica bilo je već riješeno, ali Širokobriježanke su nastavile “trpati” u mrežu suparnica te je u 15. minuti Martina Vuletić povisila na 4:0, a u 28. Lea Čepo stavila je “točku na i” zabivši peti pogodak.

U 36. minuti gošće su predale jer su im se u međuvremenu, od onih osam koje su počele, ozlijedile dvije nogometašice. Natjecateljsko povjerenstvo odlučiti će o konačnoj registraciji utakmice.

Širokobriježankama je tako dobro došla ova pobjeda koja je donijela nova tri boda i uvjerljivo najavila borbu za vrh ljestvice u Prvoj ženskoj ligi FBiH, piše Jabuka.tv