Home Zanimljivosti Je li muškarac s fotografija čovjek njenog života? Uspješni biznismen i...

Je li muškarac s fotografija čovjek njenog života? Uspješni biznismen i direktor Ivan Jelčić osvojio je srce lijepe Nine

SHARE

Njezine odjevne kombinacije uvijek su vrijedne pažnje. Nina Mia Čikeš ni na jednom događaju apsolutno ne može proći nezamijećeno. Njezin osebujni modni ukus neće se svidjeti svakome, dakako, ali našu je naklonost, priznajemo, davno osvojio.
Kako stvari stoje i kako Gloria piše, srce lijepe Nine osvojio je pak uspješni zagrebački biznismen i direktor u Croduxu Ivan Jelčić.
U jeku njihove dvogodišnje veze, Ninu Miju smo intenzivno viđali na društvenim događajima s glumcem i redateljem Miranom Kurspahićem, na kojima su privlačili pažnju i zajednički svojim eklektičnim modnim kombinacijama.

Par je vezu prekinuo u prosincu, a kako se saznaje, Nina Mia je novu ljubavnu sreću našla u zagrljaju markantnog i naočitog direktora.
Poznata i kao zaljubljenica u putovanja, što je na Instagramu dočarala statusom “samo da ne stojim na mjestu, onda me dupe svrbi”, Nina Mia je u Jelčiću očito našla srodnu dušu i po tom pitanju.

Zajedno su posjetili Marakeš i Maroko, gdje je zaljubljena Nina snimila senzualne fotografije svog dragog.