Home Društvo FOTO | VIDEO Nastavljeno rušenje nelegalnih objekata u Mostaru

FOTO | VIDEO Nastavljeno rušenje nelegalnih objekata u Mostaru

SHARE
Gradska uprava Mostar preko svojih nadležnih službi u subotu ujutro nastavila je aktivnosti na uklanjanju građevina izgrađenih bez pravomoćnog odobrenja za građenje, tzv. bespravnih objekata.

Danas je srušen nelegalni objekt u Ulici kralja Tomislava, a u idućim danima planirana su i uklanjanja na lokaciji poznatoj kao Staro igralište, dok će se u Dubrovačkoj ulici izvršiti uklanjanje i dislokacija zelene veletržnice, kao i u prigradskom naselju Buna.

Realizacijom plana uklanjanja bespravnih objekata na području Mostara do sada je uklonjeno 95 objekata, a predviđenim dinamičkim planom uskoro bi taj broj trebao narasti na 120 objekata, priopćeno je ranije iz Gradske uprave Mostara.

Inače, posljednji projekt rušenja bespravnih objekata u Mostaru proveden je prije nešto manje od godinu dana. Tada je srušeno nekoliko objekata na području naselja Centar II. Također, prema planu koji su napravile stručne službe Grada, tada je srušen veći broj objekata u naseljima Bijeli brijeg, Balinovcu, Rondou, Bišću Polju, Rodoču, Sjevernom logoru, Zaliku, Zgonima te užem središtu grada.

izvor:pogled.ba

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com