Home Crna kronika OTAC I SIN BANULI ČOVJEKU U STAN, IZVUKLI GA VAN I BRUTALNO...

OTAC I SIN BANULI ČOVJEKU U STAN, IZVUKLI GA VAN I BRUTALNO GA PRETUKLI Sin ga je po glavi mlatio betonskim blokom, a otac čekićem

SHARE

Pedesetjednogodišnji L.O. i njegov 22-godišnji sin M.O., obojica iz Kaštel Gomilice, završili su u istražnom zatvoru nakon što su uhićeni zbog napada na 43-godišnjeg M.B. u njegovom stanu u Kaštel Gomilici te su obojica zaradili kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva, piše Slobodna Dalmacija.

Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici 10. travnja 2018. oko 17,30 sati s ciljem da usmrte oštećenika došli do ulaznih vrata stana koji on koristi te udaranjem nogama u vrata nasilno ušli i uz verbalne prijetnje i prijetnju nožem izvukli ga iz stana.

Okrivljenici su ga udarali nogama i rukama po tijelu te, a 22-godišnjak ga je udario betonskim blokom u predjelu glave dok ga je njegov otac više puta udario čekićem u predjelu glave. Oštećenik je zadobio tešku tjelesnu ozljedu (krvarenje na površini mozga, prijelom gornje čeljusti i više krvnih podljeva u predjelu lica i glave) zbog čega je zadržan na bolničkom liječenju na Odjelu neurokirugije KBC-a Split.

Nakon svega se doznalo da je parkirani golf friško kupio njihov podstanar, a da 43-godišnji M.B uopće nema automobil.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu je, nakon ispitivanja okrivljenika, sucu istrage Županijskog suda u Splitu podnio prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke koji je sudac istrage prihvatio i protiv okrivljenika odredio istražni zatvor, prenosi Jutarnji list.