Home Zanimljivosti Trump veliki ljubavnik: Vodili smo ljubav i pred mojom prijateljicom

Trump veliki ljubavnik: Vodili smo ljubav i pred mojom prijateljicom

SHARE

U ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail bivša Playboyeva zečica Barbara Mooreotkrila je detalje afere s Donaldom Trumpom koja se odvijala 1993. godine, u vrijeme dok je on bio zaručen za Marlu Marples.

Kao Playboy djevojka za mjesec prosinac 1992. godine, Moore je bila angažirana za modnu reviju koja se održala u Trumpovom hotelu u Atlantic Cityju. Tamo je odmah zapela za oko Trumpu koji je joj je dijelio komplimente i govorio kako izgleda profinjeno i lijepo i proveli su noć zajedno.

S Trumpom sam bila od ožujka do rujna 1993. godine. Bila je to strastvena veza, a on je bio odličan ljubavnik i gospodin. Tada nisam znala da je zaručen s Marlom Maples i da je ona trudna. To me je šokiralo, ali ne zamjeram to Donaldu, rekla je u intervjuu.

S Trumpom se jako zbližila i bila je njegova gošća u Mar-a-Lago, hvali ga kao velikoga ljubavnika, a ispričala je i kako su jednom ljubav vodili pred njenom prijateljicom koja je htjela upoznati njezina ljubavnika, prenosi Večernji list.

Nazvala sam Donalda i otišle smo k njemu. Bio je umoran od puta i nakon nekoliko čaša šampanjca počeo me ljubiti i stvari su se zakuhale. Prijateljica se malo odmakla od nas i sjela na stolac u kutu i gledala nas dok smo se seksali, ispričala je.

Barbara nema ništa protiv Trumpa i, za razliku od ostalih ljubavnica koje ga sad tuže, ona za njega ima samo riječi hvale i na izborima je od nje dobio glas.