Home Šport MALO JE REĆI ŠOKANTNA ISPOVIJEST Češka olimpijka progovorila o ovisnosti o seksu

MALO JE REĆI ŠOKANTNA ISPOVIJEST Češka olimpijka progovorila o ovisnosti o seksu

SHARE

Malo je kazati šokantna ispovijest, ali Gabrijela Koukalova je protresla svojom autobiografijom sportski svijet. Osvajačica srebrnih odličja sa Igara u Sočiju u svojoj je autobiografiji dotakla se mnogih tabu tema.

Priznala da je nevinost izgubila još kao devojčica, kao i da je seksulane odnose prakticirala baš pred svaku utrku. Prvi seksualni odnos imala je s 12 godina i to je uradila sa svojim vršnjakom, te kako je napisala uživala je u svakoj sekundi

– Voljela bih da mogu kazati da sam imala 15 godina kada sam izgubila nevinost, ali nisam. Bio je vro nježan, uživala sam. Nakon toga nisam mogla prestati rszmišljati o seksu – otkrila je Koukalova i dodala da unatoč nweodobravanjima trenera je imala odnose prije svakog natjecanja:.

– Smatram da ženama seks pomaže i da se nakon toga odlično osjećaju. Za mene, seks je kao meditacija, šteta što pred natjecanje ne može trajati barem tri sata koliko bih ja voljela.

U knjizi je napisala i o svojim problemima s bulimijom i kako ju je jedan od trenera doveo pred ogledalo i kazao da je “debela svinja”. Dugo se borila s tim problemom, dok nije zatražila i psihološku pomoć, zajedno sa svojim supeugom, također biatloncem Petrom Koukalom je otkrila u biografiji niz detalja i upozorila mlade s čim bi se mogli sve susresti u želji da naprave vrhunski rezultat.

Na Olimpijskim igrama u korejskom Pyeončangu nije nastupala, službeno zbog problema s leđima i koljenima propustila je cijelu sezonu. Ali se ovom autobiografijom vratila u središte vrhunskog sporta.