Home Društvo Haljina Matije Vuice ponovno na holivudskom crvenom tepihu

Haljina Matije Vuice ponovno na holivudskom crvenom tepihu

SHARE

Dizajnerica Matija Vuica ostvarila je još jedan uspjeh na holivudskom crvenom tepihu. Nakon Carmen Electre, haljinu s njezinim potpisom nosila je i Rumer Willis na humanitarnoj večeri posvećenoj multipli sklerozi i prikupljanju financijskih sredstava za proučavanje te teške bolesti pod nazivom Race to Erase MS Gala.

Dugačka haljina dubokog izreza posuta je bisernima aplikacijama u boji tkanine, dok je struk naglašen tankim bisernim nizom.

– Za izuzetnu humanitarnu večer Rumer Willis odabrala je moju haljinu u koju se zaljubila na prvi pogled zbog čega sam sretna i zahvalna, posebno stoga što je ovo druga haljina koja se ovaj tjedan pojavila na svjetskim divama…..Hollywood Royalty, napisala je Matija Vuica na svom Instagram profilu.

Matija polako širi svoje dizajnersko carstvo. Prije nekoliko dana ona je u Međugorju u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić, otvorila MM Gallery, modni atelier u kojem će prvi put biti dostupne unikatne haljine i vjenčanice i izvan Hrvatske.