Home Crna kronika UBOJICA I DALJE U BIJEGU Ubijena i zapaljena majka sedmero djece, evo...

UBOJICA I DALJE U BIJEGU Ubijena i zapaljena majka sedmero djece, evo što kaže susjeda

SHARE

U POŽARU obiteljske kuće u Marinu Selu u blizini Lipika jedna je osoba smrtno stradala, prenosi Index.hr.

Neslužbeno se doznaje da je pronađeno mrtvo tijelo Marijanke L., stare 49 godina te da se radi o nasilnoj smrti. Index neslužbeno doznaje da je za ubojstvo osumnjičen njen muž Željko L., koji je trenutno u bijegu.

Doznajemo kako je Marijanka majka sedmero djece.

Ubojica je otprije poznat policiji.

“Kao i svaka obitelj”

Novinari Indexa razgovarali su s Milijanom Šotonji, susjedom pokojne Marijanke.

“To je bilo oko 1 sat, susjeda preko puta je počela vrištati. Otišla sam se odmoriti jer sam se vratila iz noćne smjene, ali sam čula susjedu kako vrišti da kuća od L. gori. Brzo sam odmah nazvala 112, dobila vatrogasce, a oni su obavijestili policiju”, kaže nam Milijana.

“Tata je bio na polju kad je sve počelo. Tada u selu nigdje nije bilo muške osobe, samo su bile starije gospođe. Nije bilo nikoga, svi su bili na poslu”, priča ona.

Upitali su ju kakav je bio odnos supružnika.

“Kao i svaka obitelj, jedanput dobro, drugi put grozno. Nekad viču jedno na drugo, nekad nisu. Nisam znala da će doći do ovoga”, kaže nam susjeda.

Sedmero djece

Rekla nam je kako je Marijanka sa Željkom imala šestero djece, koji se trenutno nalaze u njenom dvorištu.

“Neki rade u Njemačkoj, neki u Kutini. Jedna radi u trgovini u Antunovcu, a jedna ide u srednju školu u Kutini. Nisu svi u Njemačkoj, ima ih i u Hrvatskoj. Ima četiri sina i dvije djevojke. Ima i jednu kći iz prošlog braka, koja sad ima dvoje djece. Znači ima šestero djece sa Željkom. i sedmu kći iz prvog braka”, ispričala je susjeda za Index.

Očevid u tijeku

Policija kaže kako ne zna nikakve detalje, a očevid je u tijeku. U kratkom priopćenju medijima iz policije su samo kazali da je “u obiteljskoj kući pronađena jedna osoba koja ne daje znakove života”.

Više detalja trebalo bi se znati nakon očevida.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković za Index je potvrdila da je oko 13,30 sati došlo do požara na obiteljskoj kući u Marinom Selu te da je na mjestu događaja pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe stare 49 godina. Rekla nam je kako slučaj preuzima Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, piše Index.hr.