Home Šport Oboren rekord: Mirvad Zenuni preletio paraglajderom od Trebevića do Srbije

Oboren rekord: Mirvad Zenuni preletio paraglajderom od Trebevića do Srbije

SHARE

U nedjelju je oboren državni rekord u preletu paraglajderom, a Mirvad Zenuni letio je, vjerovali ili ne od sarajevsog Trebevića do sela Tubići kod mjesta Kosjerići između Valjeva i Užica u Srbiji.

Zenuni je ranije već nekoliko puta postavio rekord u preletu, ali ističe kako će ovaj let posebno pamtiti zbog prelijepih prizora koje je imao priliku vidjeti i doživjeti.

Zenuni koji je član Extreme Sport kluba preletio je 133.3 km što je novi državni rekord.

Nakon što je sletio u selo Tubići dočekao ga je Radovan, čovjek koji nije mogao vjerovati da je Zenuni doletio čak iz Sarajeva, a letio je nevjerojatnih šest sati i 13 minuta.

Dok smo došli do kuće, Radovan mi je dosta toga ispričao, tako da sam već imao sliku o njemu, selu u kojem živi, poslu kojim se bavi, obitelji… Ispred kuće 20-ak košnica, njegovih. Bavi se i pčelarstvom i tvrdi da ima najbolji med, što su kasnije i moja djeca potvrdila. Sjeo sam ispred kuće i sve se ljuljalo oko mene, osmijeh ne silazi sa lica, pred očima su slike prelijepih prizora koje sam ugledao putem i ponovo razmišljam o tome kako trebam razumnije koristiti kameru tijekom leta, uvijek mi se baterija isprazni i ne zabilježim najljepše, posebno one slike kada svjetlost sunca oslabi pred kraj dana, kada je sve čarobno, napisao je Zenuni u detaljno izvještaju koji možete pročitati na službenoj stranici Extreme Sport Cluba iz Sarajeva.