Home Društvo FOTO: Milenijska fotografija u Grudama obilježila druženje više od 500 zaposlenika Violete

FOTO: Milenijska fotografija u Grudama obilježila druženje više od 500 zaposlenika Violete

SHARE
Ove sunčane subote Grude su bile centar smijeha i dobre zabave. Više od 500 Violetinih zaposlenika iz cijele BiH i Hrvatske upisalo je u povijest drugu Violetijadu.

Sam početak druženja obilježen je čuvenom Milenijskom fotografijom pod palicom fotografa Šime Strikomana.

Na svom facebook profilu oglasio se i sam Šime Strikoman koji je napisao: „Jako mladi ljudi, profesionalci, a puni ljubavi, dobrote i razumijevanja. Veliko hvala svima na realizaciji 610 i 611. Milenijske. Posebno hvala vlasniku gospodinu Ćorluki što smo posjetili privredno čudo u Grudama.“

Raznovrstan program pun različitih sportskih timskih igara završio je dodjelom pobjedničkih pehara najboljim ekipama. Nakon toga, slavlje je se nastavilo do dugo u noć.

Postavši regionalnim liderom u svojim proizvodima, Violeta danas preko 1000 zaposlenika. Organizacijom ovakvog događaja njeguje se timski duh i zajedništvo među njima.

I ova Violetijada potvrdila je uspjeh Violete čiji slogan glasi “Stvaramo zajedno“. Iz Violete kažu da su dobri međusobni odnosi i pozitivna atmosfera jedni od ključeva rasta i razvoja pa s veseljem očekuju novo druženje sljedeće godine, priopćeno je iz Violete.