Home Politika Održana 103. sjednica Vlade ŽZH: Donesene brojne odluke

Održana 103. sjednica Vlade ŽZH: Donesene brojne odluke

SHARE

Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 103. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je usvojila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2017. godine – periodično.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je usvojila Izvješće o radu Zavoda za zdravstveno osiguranje za 2017. godinu;

Izvješće o radu Policijskog odbora za 2017. godinu;

Izvješće o radu Stegovnog vijeća Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 15. 9. 2017. godine do 31. 12. 2017. godine;

Izvješće o radu Povjerenstva za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu;

Izvješće o radu Povjerenstva za upravljanje oduzetom imovinom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu;

Izvješće o radu Povjerenstva za davanje mišljenja po zahtjevu za jednokratnu novčanu pomoć kod teške invalidnosti ili teške bolesti za 2017. godinu;

Izvješće o radu Povjerenstva za prizive državne službe Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu te Izvješće o radu Stručnog povjerenstva za polaganje ispita općeg znanja za 2017. godinu.

Zbog isteka mandata, Ivan Lasić iz Širokog Brijega razriješen je dužnosti ravnatelja Zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke, nakon čega je ponovo imenovan na navedenu dužnost.

Željko Mikulić iz Širokog Brijega imenovan je za branitelja Zavoda za pravnu pomoć Županije Zapadnohercegovačke.

Razriješeni su dosadašnji predsjedavajući i član Policijskog odbora Županije Zapadnohercegovačke Damir Čutura i Milenko Madunović, dok su za novog predsjedavajućeg i člana navedenog Odbora imenovani Milenko Madunović i Vinko Perić, priopćeno je iz Vlade ŽZH, piše Širokibrijeg.info