Home Društvo Neviđeno osiguranje na suđenju Mamiću zbog izjave da će popiti otrov ako...

Neviđeno osiguranje na suđenju Mamiću zbog izjave da će popiti otrov ako ga osude?

SHARE

– Hoće li ovi policajci cijelo vrijeme biti tu? – upitao je Mamić sudsko vijeće. – Da – odgovorio mu je sudac Darko Krušlin. – Nemam potrebu sudjelovati u takvoj predstavi! Bok! – rekao je na to Mamić i mirno izašao iz sudnice.

https://web.facebook.com/vecernji/videos/10155594080867606

Nevjerojatna situacija dogodila se danas na Županijskom sudu u Osijeku gdje se Zdravku Mamiću sudi za izvlačenje najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. On je greškom među gomilom spisa sudu predao i pripremljene odgovore Dejana Lovrena. USKOK je na kraju zatražio da se taj papir ostavi u sudskom spisu kao dokaz.

A jake mjere osiguranja, dosad neviđene na sudu u Osijeku, dočekale su jutros  Mamića prije početka rasprave. Čak su četiri pravosudna policajca u odori stajala u samoj sudnici, što dosad nije bio slučaj. U publici su i tri policajca u civilu. Izbacilo je to iz takta Zdravka Mamića.

– Hoće li ovi policajci cijelo vrijeme biti tu? – upitao je Mamić sudsko vijeće.– Da – odgovorio mu je sudac Darko Krušlin.

– Nemam potrebu sudjelovati u takvoj predstavi! Bok! – rekao je na to Mamić i mirno izišao iz sudnice, a nije htio novinarima na hodniku ništa komentirati.