Home Crna kronika Slomio nos i arkadu vozaču koji je krenuo dok su kolica s...

Slomio nos i arkadu vozaču koji je krenuo dok su kolica s djetetom virila iz busa

SHARE

Ulazimo s djetetom u kolicima u autobus, samo prednji dio kolica unijeli smo u bus, a vozač zatvara vrata i kreće! Vozio se desetak metara dok su kolica s našim djetetom napola virila iz busa, požalila se mlada majka.

Ozbiljan incident koji je završio ozljeđivanjem ZET-ova vozačadogodio se na liniji 123 koja vozi od Črnomerca u smjeru Podsusedsko Dolje. O njemu je na Facebooku progovorila jedna mlada majka.

– Ulazimo s djetetom u kolicima u autobus, samo prednji dio kolica unijeli smo u bus, a vozač zatvara vrata i kreće! Vozio se desetak metara dok su kolica s našim djetetom napola virila iz busa. Kada je stao, vozač je još krenuo na nas. Policija kaže da ništa ne može jer dijete nije ozlijeđeno – napisala je majka.

Dodala je kako je ZET-ov vozač krenuo prema njoj i suprugu te ih još psovao. Uslijedio je obračun u kojem je, kako je navela, njezin suprug u samoobrani vozaču slomio nos i arkadu.

– Suprug je priveden i dobit će prekršajnu prijavu – napisala je te zaključila kako naši zakoni ne pomažu osim ako se dogodi ono najgore.