Home Zanimljivosti ‘Au, pao pornić… Jadan muž!’: Žanamari u društvu našeg golišavog glumca otkrila...

‘Au, pao pornić… Jadan muž!’: Žanamari u društvu našeg golišavog glumca otkrila malo previše, reakcije su burne

SHARE

Žanamari Perčić bacila se na promociju svojega novog spota, na najbolji način na koji je mogla – golišavim provokacijama.
Kao ‘rekvizit’ joj je u ovome slučaju poslužio Davor Garić, jedan od nabildanijih domaćih glumaca, a i jedan od onih kojima nikako nije problem svući se pred kamerama. Davor to radi na dnevnoj bazi, a njegove su obožavateljice i obožavatelji oduševljeni svakom novom objavom.

Isklesan i spreman na otkrivanje neotkrivenoga, Garić je možda idealan kompanjon za seksi video, a na tom tragu je očito bila i tučepska pjevačica. Komentari su se već zaredali, reakcije na ovaj ‘sneak peek’ su burne.

Na fotografiji se, istina, vidi samo Žanamari s leđa i dio ogoljenoga Garićevog torza, ali i to je bilo dovoljno fanovima da donesu zaključke i isprepletu najsuludije scenarije.
“Au pao pornić, gledat ćemo na hrt”, piše jedan obožavatelj koji nije pročitao opis – video će biti prikazan na jednome drugom kanalu.
“Što će reći muž?!”, uslijedila su i dodatna pitanja, svih onih zabrinutih za brak poznatog para. Ipak, sudeći prema njegovim dosadašnjim aktivnostima, Žanamarijin je ‘Maky’ barem na neki način sudjelovao u kreativnom osmišljavanju i ove provokacije, piše Slobodna Dalmacija