Home Šport Gruđanka Nikolina Čutura: U petak i subotu trebamo navijače! Cilj je dvostruka...

Gruđanka Nikolina Čutura: U petak i subotu trebamo navijače! Cilj je dvostruka kruna

SHARE
U petak od 18.00 sati Grude će živjeti za rukomet! Prvakinje države imaju priliku osvojiti dvostruku krunu, prvi put nakon dvije godine, s obzirom da Kupa BiH prošle godine nije bilo.

U petak stižu i televizijske ekipe, te City TV prenosi utakmice ekipa HŽRK Grude, OŽRK Jedinstvo, HRK Izviđač i ŽRK Mira.

Jedna od najboljih rukometašica lige, rukometna misica Nikolina Čutura, pozvala je preko portala Grude.com navijače na tribine dvorane Bili Brig u Grudama.

– Prvenstvo smo uspješno privele kraju, kockice su nam se posložile onako kako smo zamislile, te je ostao još Kup koji se igra u petak i subotu. Prvotivnika još ne znamo, ali spremne smo za sve tri ekipe. Ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da nam se pridruže i podrže nas jer sigurno da će nam uz dobru atmosferu biti još ljepše igrati. A mi smo spremne pokazati da nismo slučajno prvakinje države te ćemo, nadam se, taj prvenstveni naslov opravdati još jednim naslovom, ovog puta Kupa BiH i završiti sezonu s dvostrukom krunom – poručila je Nikolina Čutura.

Prva polufinalna utakmica igra se u petak u 18.00 sati dok je druga na rasporedu u 20.00 sati.

Veliko finale je u subotu u 17.00 sati, a izravan prijenos u domove donosi državna televizija BHRT!, piše Grude.com