Home Zanimljivosti Kako zavesti Ruskinju: Objavljen skandalozni priručnik uoči Svjetskog nogometnog prvenstva

Kako zavesti Ruskinju: Objavljen skandalozni priručnik uoči Svjetskog nogometnog prvenstva

SHARE

Uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji nogometni savez Argentine izdao je priručnik o ruskom jeziku i kulturi, ali i načinima na koje zavesti Ruskinje i s njima završiti u krevetu.

Priručnik je sastavio Eduardo Pennisi, koji je inače stručnjak za ruski jezik, a jedno od poglavlja nosi naslov “Kako da vam se posreći s Ruskinjom”.

– Ruskinje, poput drugih djevojaka, paze na to jeste li čisti, mirišljavi i dobro odjeveni. Prvi dojam im je vrlo važan pa pazite na to kako izgledate – savjetuje se.

U drugom odlomku pak piše: “Ruskinje ne vole da ih se tretira kao objekte i mrze naporne muškarce. Ne budite negativni. Ne postavljajte stara pitanja, budite originalni.”

– Vole kad muškarci preuzmu inicijativu. Ako to ne znate, vježbajte na drugim ženama prije odlaska u Rusiju. Mnogo muškaraca želi poševiti Ruskinje jer su prelijepe – dodaje se.

– Ruskinjama je seks nešto vrlo intimno i o njemu se ne raspravlja u javnosti – ističe se i dodaje da su Ruskinje izbirljive jer su prelijepe i mogu imati koga žele.

– Naletjet ćete na žene koje zanima materijalno, koliko novca imate. Bez brige, u Rusiji ima puno lijepih žena i nisu sve dobre za vas, budite selektivni – preporučuje se.

Nakon što su fotografije spornih stranica završile na internetu, zaposlenici saveza navodno su ih ručno čupali iz priručnika