Home Nekategorizirano KRVOPROLIĆE U BEČU Tinejdžer (16) odsjekao glavu djevojčici (7), pa dao šokantno...

KRVOPROLIĆE U BEČU Tinejdžer (16) odsjekao glavu djevojčici (7), pa dao šokantno OBJAŠNJENJE

SHARE

Robert K. (16) je uhićen u Beču zbog brutalnog ubistva sedmogodišnje djevojčice Hadiše. Tinejdžer porijeklom iz Čečenije, hladnokrvo i bez trunke kajanja rekao je policiji da je izbo svoju malu susjedu.

Video je Hadiše kako se igra u dvorištu sa djecom i pozvao je u stan. Djevojčica je ne sluteći ništa loše otišla kod susjeda u stan gdje je i ranije dolazila da se igra sa njihovom mačkom, prenosi kurir.rs.

Robertov mlađi brat je ostao da se igra sa djecom u dvorištu, a roditelji su bili u kupovini. Djevojčici je najprije dao sladoled, a kada ga je pojela rekao joj je da opere ruke u kupatilu, što je ona i poslušala. Tada je Robert ušao za njom sa kuhinjskim nožem čija je oštrica duga 20 centimetara.

Gurnuo je Hatiše u tuš kabinu i krenuo je ubadati po vratu. Napad je bio tako brutalan da je djevojčici umalo odsjekao glavu. Zatim je tijelo oprao od krvi i spakirao u najlonsku vreću i bacio u kontejner.

Vratio se, oprao kupaonicu i uklonio tragove zločina. Međutim, policija je u subotu oko ponoći zakucala na vrata njegovog stana. Kada je majka čula šta je uradio pozlilo joj je zbog čega su morali intervenirati i liječnici.

Da podsjetimo, tijelo djevojčice koja je nestala sa igrališta u Deblingu u petak popodne pronašli su radnici koji kupe otpad u jednom kontejneru u subotu ujutro. Hadišina majka je tada rekla da je ubojica sigurno netko iz susjedstva i pokazalo se da je bila u pravu.

Robert K. odbio je pomoć odvjetnika. Inače svi koji su poznavali Roberta i njegovu obitelj su u šoku. On je sa dvije godine došao iz Čečenije sa roditeljima u Austriju i bili su dobro integrirana obitelj.

On je bio i dobar učenik i pomagao mlađem bratu u učenju. Što se to prelomilo u njegovoj glavi da počini ovakav zločin utvrditi će stručnjaci.

Policajci su ostali šokirani odgovorom na pitanje zašto je to uradio. On im je bez trunke kajanja i emocija rekao da je u petak imao loš dan, da je osjećao bijes i da je morao nekoga ubiti.

On je na pitanje da li mu je žao što je ubio Hatiše hladno odgovorio “Žao mi je majke, Hatiše ne“. Ostalo je nejasno je da li je mislio na svoju majku ili majku njegove žrtve, prenose E-vijesti