Home Zanimljivosti Novi hit u estetskoj kirurgiji: umjesto povećanja grudi i stražnjica, žene masovno...

Novi hit u estetskoj kirurgiji: umjesto povećanja grudi i stražnjica, žene masovno navalile na širenje ovoga dijela tijela

SHARE

Dr. Foued Hamza, estetski kirurg poznat po svojem izumu koji je zaludio svijet, “brazilskom podizanju stražnjice”, podijelio je s javnošću najnovije želje svojih pacijentica i ne, one nemaju veze ni s povećanjem grudi ni stražnjice.
Najnoviji dio tijela koji žene masovno operativno uvećavaju su – bokovi. Željena figura pješčanog sata za kojom su nekada patile sada je moguća i ostvariva jednom jedinom operacijom. Koja nije ni jeftina ni bezbolna, ali što sve nećemo učiniti za ljepotu?

Operacija se izvršava na način da se salo sa stomaka i struka ‘preusmjerava’ u područje bokova, koji onda postaju bujniji i oblikovaniji. Cijena se kreće od 50 do čak 80 000 kuna.

“Ne žele više samo velike guze, dolaze kako bi uljepšale siluetu”, objašnjava Dr. Hamza za Daily Mail. Čovjek koji je u svojoj karijeri ugradio oveći broj implatanata u ženske guze, najnoviji trend smatra sasvim logičnim, jer čini figuru proporcionalnijom.
Stvar je, kao i obično, u trendovima, a najnoviji hit je dekolte na bokovima koji su lansirale, pogađate, Kardashianke. Njihove ‘nemoguće’ obline postale su novi standard, pa dr. Hamzi i ostalim estetskim kirurzima posao naprosto cvjeta. piše Slobodna Dalmacija