Home Politika Ministarstvo vanjskih poslova BiH: Mercedes u svatovskoj koloni nije naš

Ministarstvo vanjskih poslova BiH: Mercedes u svatovskoj koloni nije naš

SHARE

Povodom informacije da je službenik Ministarstva vanjskih poslova BiH Miroslav Kojić proteklog vikenda kroz Višegrad u službenom automobilu vozio mladu na vjenčanju jednog od partijskih kolega, oglasilo se i Veleposlanstvo BiH u Beogradu u kojoj Kojić radi kao savjetnik veleposlanika.

– Obavještavamo javnost da su netočne i zlonamjerne informacije koje su 22. svibnja 2018 godine objavili pojedini mediji da je savjetnik u Veleposlanstvu BiH u Beogradu Miroslav Kojić proteklog vikenda koristio službeni automobil u privatne svrhe i time zloupotrijebio svoj položaj u Ministarstvu inozemnih poslova BiH – stoji u službenom demantiju ove institucije koji prenosimo u cijelosti:

“Vozilo marke Mercedes diplomatskih oznaka BG 23-A-008, koje je, kako su naveli pojedini mediji, Miroslav Kojić proteklog vikenda vozio u svatovskoj koloni u Višegradu nije vozilo Ministarstva inozemnih poslova BiH već vozilo u privatnom vlasništvu Miroslava Kojića. Veleposlanstvo BiH u Beogradu posjeduje dva službena automobila od kojih niti jedno nije marke Mercedes. Iz naprijed iznijetog jasno je da Ministarstvo inozemnih poslova BiH kao ni Veleposlanstvo u Beogradu nisu niti su mogli biti izloženi bilo kakvim financijskim ili materijalnim izdacima”, rečeno je.