Home Zanimljivosti SEKSI HOROSKOP: Lavice se lože na rafalnu paljbu, Ribe su na suhom,...

SEKSI HOROSKOP: Lavice se lože na rafalnu paljbu, Ribe su na suhom, no jedan znak je u elementu

SHARE

Opoziciju između Venere i Saturna, astrološki spisi ne opisuju u superlativima. Potiskivanje osjećaja ljubavi, nezadovoljstvo, ljubomora, mazohizam, seksualne inhibicije, razdvajanja…, i sve nešto u tom sivom i neveselom stilu.

Možda se (samo) na koji dan izoliramo i distanciramo od voljene osobe, i sve prođe bez orkanske emocionalne bure i intimne apokalipse? Jako puno toga ovisi od temeljne (ne)kvalitete odnosa u kojem (izvan)osjetilno egzistiramo.

Ovnovi su se riješili Urana, ali nisu Saturna, i relativno su dobrostojeći po pitanju seksa i ljubavi. Ovih dana vam i tranzitna Venera slabo stoji, i sve teže zbrajate dva i dva u vlastitom srcu. Ako mislite zaslužit seks, budite fini, nježni i spontani.
Lavovi su napete puške, i nestrpljivo iščekuju novu rundu seksualne pucnjave.  I Lavice se lože na rafalnu paljbu u krevetu. Vaše „nagonske frekvencije“ divljaju. Ako otkrijete novu kozmičku ljubav, možda ostanete u drugom stanju.
Strijelci su cijeli svijet proputovali, a k sebi još nisu došli. Tražite se uzduž i poprijeko, i možda se jednog lijepog dana i smirite u duši. Najseksi ste mačk(ic)a u teretani. Danas ili sutra ugledat ćete idealno mišićavog mačka!

Bikovi se lako pomame za seksom. Što više prakticirate „te stvari“, to ih više želite. Sada se u priču uključio i ekscentrični Uran, i totalno ste naelektrizirani. Seksate se i sami sa sobom na struju? Uuuhhh, ahhhhh, te nove tehnologije…
Djevice su racionalne djeve, i rijetko kad su opijene osjećajima. A da malo za promjenu uključite maštu? Vaša seks „tehnologija“ je savršena. Iz „mehanike“ imate čistokrvnu peticu. Ali on(a) od vas očekuje da pokažete i tzv. osjećaje.
Jarci su u silaznoj putanji. Izgledate poput satelita koji juri prema Zemlji, a slično tako nekako se i osjećate. Kad se stropoštate u dubine vlastitog emocionalnog oceana, spasit će vas jedna astro Ribica, i to ona seksi zlatna.

Blizanci su u svom najboljem (zračnom) elementu. Sada negdje vam je i rođendan, i ulazite u vašu novu solarnu godinu. S njim ili s njom slobodno komunicirate o seksu. Nije vam neugodno priznati na što se najviše palite.
Vage su u oblacima, i to onim ružičastim. Ovih dana vašoj se vladarici Veneri loše piše, i morati ćete se otrijezniti i aterirati na zemlju. Otkrit ćete neke njegove ili njezine osobine koje će vas skroz rastužiti. Neće vam biti do seksa.
Vodenjaci su u pronatalitetnoj fazi razvoja. Ako nemate s kim vježbati umijeće ljubavi, vjerojatno ste se bacili u grozničavu potragu za boljom polovicom. Smirite se, sve polako. Nema božanstvenog seksanja bez temeljite predigre.

Rakovi lipanjski nisu u veselom razdoblju, i trenutno im je najpotrebnija ljubav prema sebi samima. Srpanjski Rakovi imaju više mira, i (relativno) uspravno hodaju kroz život. Stabilne veze prolaze kroz krizu, a neskladne se raspadaju.
Škorpioni su u dobrom psihotjelesnom stanju, jer se drže sredine puta. Imate pod kontrolom vlastiti ekstremizam, i ne oscilirate puno previše po pitanju osjetila. Ako se imate s kim zaljubljeno seksati, situacija u vašem srcu je idilična.
Ribe su „na suhom“, i teško dišu bez oceana ljubavi. Riječ je o privremenoj apstinenciji, koja neće dugo trajati. Sredinom tjedna, Veneri će se nasmiješiti „srećonosac“ Jupiter, i vi ćete iznova zaroniti u strastvenu struju seksi ljubavi, piše Net.hr