Home Crna kronika Detalji prijave protiv njegovatelja iz BiH osumnjičenog za zlostavljanje: Kada se probudila...

Detalji prijave protiv njegovatelja iz BiH osumnjičenog za zlostavljanje: Kada se probudila nakon operacije, osjetila da ju masira po intimnim dijelovima

SHARE

Kliniku u njemačkom Bogenhausenu trese skandal – prošlog tjedna obitelj 25-godišnje pacijentkinje podnijela je pritužbu protiv njegovatelja.

Državljanin BiH Saudin C. je priveden i saslušan u srijedu zbog prijave o seksualnom napadu. Potom je ovaj 22-godišnjak, prema informacijama iz minhenskog tužiteljstva, pušten na slobodu, piše Bild.

Kako navodi ovaj list, 25-godišnjakinja je u utorak podvrgnuta operativnom zahvatu na nozi. Kada se probudila poslije operacije, osjetila je kako je Saudin C. “masira” po grudima i dodiruje intimne dijelove tijela.

Ipak, tužiteljstvo nije izdalo nalog za uhićenje Bosanca, koji sa suprugom i bebom živi u obližnjem Neuperlachu.

Istražitelji su u vrlo nezahvalnoj situaciji jer se slučaj temelji na iskazu žene koja je još osjećala posljedice anestezije.

Klinika u Bogenhausenu izdala je priopćenje u kojem se naglašava da se “povreda ljudskog dostojanstva neće tolerirati na bilo koji način”.

– Odgovorni za uznemiravanje pacijenata snosit će posljedice – prenio je glasnogovornik klinike Raphael Diecke, ali nije komentirao da li je Saudin C. suspendiran poslije incidenta, prenosi Faktor.ba.