Home Vijesti SARAJEVSKI MEDIJI: Ultrasi na proslavi titule Zrinjskog veličali UZP

SARAJEVSKI MEDIJI: Ultrasi na proslavi titule Zrinjskog veličali UZP

SHARE
HŠK Zrinjski je nedavno proslavio još jednu titulu nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine. Kao i prethodnih godina, titula je proslavljena zajedno s navijačima ovog kluba – Ultrasima.
“Neki od navijača Zrinjskog su tom prilikom nosili majice koje su aludirale na Udruženi zločinački pothvat u okviru kojeg su nekadašnji čelnici tzv. Herceg-Bosne u Hagu osuđeni na ukupno 111 godina zatvorske kazne”, pišu vijesti.ba

 

Portal piše da je tako  proslava titule na sraman način iskorištena i za veličanje zločina i osuđenih zločinaca.

Posebnu potrebu da istakne UZP imao je izvijesni Daniel Rezo, koji je od ranije poznat po sličnim sramnim istupima dodaje se. Te se tvrdnja potkrepljuje fotografijama:

slika-3

 

“Rezo je, naime, po sopstvenom priznanju, autor izrade velike šahovnice na brdu Planinica iznad Mostara iz marta 2016. godine, a njegov FB profil bio je blokiran jedno vrijeme upravo zbog veličanja ratnih zločinaca poput Slobodana Praljka.

Rezu su Mostarci mogli vidjeti u “akciji“ i tijekom nedavne svečanosti na Partizanskom spomen groblju 9. maja, kada je defilirao u majici HVO-a i sa zastavom Herceg-Bosne.” – navodi se.

slika-2

 

Vijesti.ba, portal u vlasništvu Safe Oručevića potom sugerira policiji koga trebaju privesti.

Prije tjedan dana to su bili Zvonimir Vidović, te Ile Vrljić. Ovaj tjedan Safa je odlučio da treba privesti Danijela Rezu:

” S obzirom da mostarska policija nikada nije uspjela pronaći niti jednog od vandala koji su godinama skrnavili Partizansko spomen groblje, možda bi upravo Rezo bio prava adresa za početak istrage, a obzirom da se radi o teškom krivičnom djelu.”

Inače Safa Oručević je blizak suradnik Amera Bahtijara.

Radi se o čudnovatom stvorenju,  mistične, gotovo ezoterične povijesti.

Naime taj suradnik Safe Oručevića nekada je bio suradnik Bakira Alispahića. Kaoko po Đilasovoj knjizi, “Zastranjenja NOB-a” i naš Amer je imao svojih faza zastranjenja, na početku svoje antifašističke borbe. Radio je što?

Niti manje nit više podizao je studentske prosvjede zbog zatvaranja terorističkog džihad kampa u Pogorelici. Koji su US snage u našoj zemlji zatvorile krajem 90-ih. Što će reći da je imao određene simpatije prema selefijskim pokretima? Ako da, kako je moguće da je danas na proračunu USAID-a? Je li na proračunu USADI-a? Zna li USAID da financira prosvjednika protiv akcija CIA-e u BIH?

Bilo kako bilo ispada  da su navodni prvaci antifašizma, oni isti koji nama antifašizam oduzimaju, danas u Mostaru nekadašnji skrbnici o reliktima džihada u BIH.

Safa Oručević njegov današnji mentor i uzor, sudeći prema njegovim tvitovima, prije rata bio je također osuđivan. Za Neudruženi zločinački projekt. On je kioske obijao sam.

 

Danas širi mir  i ljubav u Centru za mir i svaka mu čast. Jer ljudi su se u Mostaru strašno mrzili dok nije došao Safa. Od tada se družimo i super nam je. Safu  u Zapadnom Mostaru zovu  Miro.

Nemojte se smijati. Safa vas sve prati. Možda idući tjedan privede upravo baš tebe.

Poskok.info