Home Crna kronika Zapalio se autobus koji je vozio učenike na ekskurziju

Zapalio se autobus koji je vozio učenike na ekskurziju

SHARE

Autobus koji je vozio učenike Ekonomske škole iz Banje Luke na ekskurziju izgorio je u Italiji, a ozlijeđenih učenika nema, potvrđeno je iz škole.

Kako su kazali, to se dogodilo kada se motocikl, nakon sudara s vozilom, odbio pod autobus. “Pritom je došlo do požara na autobusu. Najbitnije je da  ozlijeđenih nema”, kazali su iz škole, prenose Nezavisne.

Jedna putnica iz autobusa rekla je da uopće nije primijetila kada je motocikl otišao pod autobus. “Sve se dogodilo na brzinu, ništa nismo uspjeli vidjeti”, kazala je putnica.

”Djeca ostala bez dokumenata, potvrdio je za “Nezavisne” Josip Gelo, veleposlanik BiH u Italiji. Po njegovim informacijama, upravo se čuo sa Igorom Babićem, generalnim konzulom BiH u Milanu.

“Još nemamo službene informacije od strane talijanskih vlasti. Konzul bi sada trebao razgovarati sa vodičem koji je djecu vodio. Sve što je ostalo u autobusu je izgorjelo, pa su učenici ostali i bez dokumenata, robe i stvari koju su imali sa sobom”, rekao je Gelo za “Nezavisne”.

Istaknuo je da će se bh. generalni konzulat pobrinuti za djecu koja su ostala bez dokumenata – bit će im izdan putni list, što je već uhodana procedura, piše Bljesak.info